YILBAŞI GECESİ NE GİYİLİR? | Dük Kravat
 YILBAŞI GECESİ NE GİYİLİR?

YILBAŞI GECESİ NE GİYİLİR?

Kategori : Blog    /    Yazar : Dük Kravat

Yeni yıla sayılı günler kaldı! Yılın en ışıltılı ayına, soğuk havayı caddelerin rengarenk ışıklarının canlandırdığı o zamana sonunda geldik… Koca bir yılı geride bırakırken yeni yılı tüm heyecanıyla karşılayacağınız o büyülü an için planların ortaya atıldığı konuşmalar da çoktan başladı. 😊 Yeni yıl gecesi için planlar yapılırken o gece ne giyeceğinizle ilgili sorular da aklınıza bir bir düşmeye belirmeye başlamış olabilir. “Yeni yılda nasıl kombin yapılır?”, “yılbaşı gecesi ne giyilir?”, “en iddialı yılbaşı erkek kombinleri nelerdir?” dediğinizi duyar gibiyiz. Ancak yeni yılın tatlı heyecanını stresli bir sürece dönüştürmeye hiç gerek yok!

Dük Blogolarak ‘’yılbaşı gecesi ne giyilir?’’ sorusuna yanıt niteliğinde kombin önerilerini sizin için hazırladık! İşte başlıyoruz!

Yüksek Doz Eğlence: Gala Geceleri

Yeni yılı karşılamak için ailenizle veya arkadaşlarınızla bir otelde katılacağınız gala gecesi için plan mı yaptınız? O halde sizin için otellerin eğlence dozu yüksek atmosferine tam uyum sağlayacak önerilerimiz var! 😊 Yılbaşında ‘’gala gecelerine giderken ne giyilir?’’ diye merak ediyorsanız, tercihinizi klasik gömlek ve yılbaşının renkli ruhuna uygun desenli kravat modellerinden yana kullanabilirsiniz. Kombininizi hareketlendirecek blazer ceket, yaka mendili ve kemer ile zevkli seçimlerinizi ortaya koyabilirsiniz. İster klasik pantolon isterseniz de jean pantolon ile geceye damganızı vurabilirsiniz.

Gala gecelerinin kült parçası smokinler sizin de tarzınıza uygunsa, bu konsepte uygun parçaları bir araya getirebilirsiniz. Siyah ve beyazın hakim olduğu bu kombini klasik ayakkabılarınız ile tamamlayarak iddialı görünümler elde edebilirsiniz.

Yılbaşı Ruhu: Tematik Yılbaşı Partileri

Yılbaşı teması denildiğinde akla gelen ilk renk tabi ki kırmızı! Yeni yılı karşılarken giyildiğinde yıl boyu uğur getirdiğine inanılan kırmızının çekim alanına girmeye ne dersiniz? 😊 Tematik yılbaşı partilerine giderken renkli tercihler yapmak modunuzu yükseltebilir. Peki tematik yılbaşı partilerine giderken ne giyilir?

Kırmızı gömlek modelleri ile birlikte yeşil erkek gömlek modelleri yılbaşı gecesi için biçilmiş kaftan desek çok da abartmış sayılmayız. Gömleğinizle kombinleyebileceğiniz kırmızı kravat ya da yeşil kravat modellerine şans vererek tonsürton görünümlere imza atabilirsiniz. Yeni yılı hatırlatan yeşil kravat modelleri ile çam ağaçlarını andıran görünümlere göz kırparak tematik yılbaşı kombininizde mükemmel uyumu yakalayabilirsiniz. 😊

Gömlek ve kravat tematik yılbaşı partileri için fazla resmi kalıyorsa, bu durumda eğlenceli trikoları iş birliğine davet edebilirsiniz. Renkli görünümünüzü aksesuarlarla desteklemek için renkli çoraplardan yardım alabilirsiniz.

Rahat ve Samimi: Ev Partileri

Arkadaş buluşmalarında kombin yapılırken her ne kadar rahatlık ön planda olsa da, söz konusu yeni yıl olduğunda biraz daha özenli olmak gerekiyor. Ne de olsa yeni yıla nasıl başlanırsa öyle geçer! 😊 Bu nedenle konforlu kombinlerinize ekleyebileceğiniz göz alıcı aksesuarlar ile hem kendinizi iyi hissedebilir hem de stilinize mertebe atlatabilirsiniz. Yeni yılı sevdiklerinizle samimi bir ev ortamında karşılamaya kararlıysanız kombininizi detaylandırabileceğiniz aksesuarlar yeni yıl gecesi için aradığınız parçalar olabilir. Peki yılbaşı ev partilerinde ne giyilir?

Yakın arkadaşlarla ve sevdiklerinizle geçireceğiniz ev partilerine giderken dikkat etmeniz gereken birkaç konu başlığı olduğunu önden belirtelim. Eğer ev partisi için bir dress code belirlendiyse bu plana sadık kalmanız sizi ve arkadaşlarınızı daha mutlu edecektir. 😊 Ancak herhangi bir dress code yoksa o zaman seçimlerinizde özgürsünüz demektir! Herhangi bir dress code olmadığını ve şık seçimler yapmak istediğinizi varsayarsak, renkli gömlekler ve jean’ler ilk tercihiniz olabilir.

Kombininizi renklendirmek için pantolon askısı modellerini tercih edebilir; kemer yerine kullanabileceğiniz bu renkli aksesuarlarla keyifli sohbetlerinizde rahatlık hissini bir üst seviyede deneyimleyebilirsiniz. Pantolon ve ayakkabılarınız arasında renkli bir görünüm sağlayacak olan desenli çorap modellerini bu stil oyununa dahil ederek cool tavrınızı perçinleyebilirsiniz.

Yeni yıl gecesi çanta taşımayıp yanınıza sadece ihtiyacınız olan kredi kartı ve nakit para gibi eşyalarınızı almak istiyorsanız deri cüzdan modelleri ile dışarı çıkmayı tercih edebilirsiniz. 😊

İş Yerinin Keyifli Yanı: Ofis Partileri

Yılın çoğu gününü geçirdiğiniz iş yerinizde şimdi eğlence zamanı! Yeni yıl kutlaması için iş yeriniz bir ofis partisi düzenliyorsa konsepte uygun kombinler yaparak keyifli anlarınızı unutulmaz kılmak için sebebiniz çok! Peki ‘’ofis partilerinde ne giyilir’’ dediğinizi duyar gibiyiz. Paniğe gerek yok! Her zamanki ofis şıklığınıza yapacağınız küçük dokunuşlarla göz alıcı görünümlere imza atarak doğru bir başlangıç yapabilirsiniz.

Kutlamanın keyifli atmosferine uygun olarak gömleğinizin üzerine alacağınız rahat kesim bir blazer ile smart casual bir kombin yaratabilirsiniz. Rahat görünümü tamamen benimsemeye hevesliyseniz blazer ceketinizin yakasına iliştirebileceğiniz yaka mendili modelleri ile stilinizi detaylandırabilirsiniz.

Smart casual kombininizi tamamlayacak ayakkabılarla kombininize son dokunuşu yapabilir, gün boyu kendinizi rahat hissederek gecenin parlayan yıldızı siz olabilirsiniz.

Az Resmiyet, Bol eğlence: Şirket Etkinlikleri

Yeni yılı iş arkadaşlarınızla bir şirket etkinliğinde mi karşılamaya karar verdiniz? Peki ‘’şirket etkinliğinde ne giyilir’’ diye merak ediyorsanız profesyonel yaşamınızda kendinizi eğlenirken de en şık halinizle temsil etmeye devam edebilirsiniz. Bunun için ihtiyacınız olan şıklık ise detaylarda saklı!

Her zaman severek kullandığınız gömleklerinizi bu gecede de tercih etmeyi düşünüyorsanız kravat, yaka mendili ve kol düğmesi modellerini kombinlerinize dahil ederek stilinize mertebe atlatabilirsiniz. Düz gömleklerinizi renkli ve desenli kravatlar ile bir araya getirerek kombininizi hareketlendirebilir, ceketlerinizle uyumlu yaka mendili modellerine göz kırparak yeni yıla iddialı bir giriş yapabilirsiniz. Gömlek manşetinizle uyumlu bir kol düğmesi tercih ederek tüm meraklı bakışları üzerinizde toplayabilirsiniz.

DÜK koleksiyonunda yer alan kutulu set modelleri ile kombinlerinizde bütünlüğü yakalayabilir, zevkli seçimlerinizle güçlü bir duruş sergileyebilirsiniz. Gardırobunuzun ve kombinlerinizin eksik parçalarını tamamlamak için DÜK’ün kutulu set koleksiyonunu hemen keşfedebilirsiniz.

Yeni Yıla Eğlenceli Karşılama: Sokak Partileri

Işıklı yollar, havai fişekler… Yeni yıl planınızda yılın ilk dakikalarını dışarıda karşılamak varsa, soğuk havalara karşı önleminizi almayı ihmal etmeyin deriz. Hava her ne kadar soğuk olsa da ‘’sokak partilerinde ne giyilir?’’ diye merak ediyor olabilirsiniz. Söz konusu sokak partileri olunca rahat tavrınızı ön plana çıkaran jean’leri ve gömlek modellerini bu stil oyununa dahil ederek adımlarınızı özgürleştirebilirsiniz.

Kalabalıklar içinde olacağınız için ilerleyen saatlerde sıcak hissetme ihtimalinize karşı ‘’layer on layer’’ görünümleri benimseyebilirsiniz. Bu nedenle montunuzun ya da kabanınızın üzerine atkı veya şal modelleri ile içinizi ısıtan aksesuarlar dahil edebilirsiniz. Tam anlamıyla koruyucu görevi üstlenen bu kahraman aksesuarları dilediğinizde üzerinizden çıkararak boynunuza dolayabilir, eğlencenin dozunu artırırken soğuk algınlığına karşı tüm önlemlerinizi alabilirsiniz. Ellerinizin üşümemesi için koruyucu görevi gören deri eldiven modellerini de kombininize dahil ederek cool görünümünüzü zevkli seçimlerinizle destekleyebilirsiniz.

Dük Blog olarak “yılbaşı gecesi ne giyilir?’’ sorusunu sizin detaylandırarak katılacağınız kutlamalarda tercih edebileceğiniz alternatif kombin önerilerini derledik. Yeni yıla sevdiklerinizle her zaman güzel bir anı olarak hatırlayacağınız bir başlangıç yapmanın tam zamanı! Sizce? 😊