BABALAR GÜNÜNDE NE ALINIR? | Dük Kravat
BABALAR GÜNÜNDE NE ALINIR?

BABALAR GÜNÜNDE NE ALINIR?

Kategori : Blog    /    Yazar : Dük Kravat

Babalar Günü, babalarınıza hayatınıza kattıkları anlam ve neşe için teşekkür etme fırsatı sunar. Elbette yanaklarına konduracağınız bir öpücük, onları mutlu etmeye yetecektir. Ancak siz de güzel bir hediyeyle kendilerini daha da değerli hissetmelerini sağlayarak bu özel günü unutulmaz kılabilirsiniz. “Babalar gününde ne alınır?” dediğinizi duyar gibiyiz.

Babaya hediye fikri bulmak tahmin ettiğiniz gibi her zaman çok kolay olmayabiliyor. Hele bir de her şeylerinin olduğunu ve hiçbir şeye ihtiyaç duymadıklarını söylüyorlarsa, “ne hediye alacağım” soruları kafanızı daha da kurcalayabilir. Kravatının renginin solması, cüzdanın ya da pantolonlarının eskimesinin bir önemi yoktur çünkü onun için.Ancak babalar günü hediyesi olarak onun sevdiği ve ihtiyaç duyduğu şeyleri düşünüp ona daima kullanacağı şık bir hediye alabilirsiniz.

Aslına bakılırsa “Babalar gününde ne alınır?” sorusuna verilebilecek birçok yanıt var. Onun zevkine hitap edecek zarif bir kravat alarak iş yerine, toplantıya ya da özel bir davete giderken giyeceği takım elbiselerini renklendirebilirsiniz. Bununla birlikte çoraplar, daima kullanıldığı için çabuk eskir. Babalar günü hediyesi olarak çeşitli renklerde pamuk çoraplar alıp kullanışlı bir hediyeyle onu mutlu edebilirsiniz.

“Babalar gününde ne alınır?” sorusunun yanıtları elbette bunlarla sınırlı değil. Eğer daha çok aksesuar odaklıysanız, şık bir deri cüzdan ile yıllardır kullandığı cüzdanını değiştirmesini sağlayabilirsiniz. Şıklığın yanı sıra prestij katan bir aksesuar olarak kol düğmesi alabilir ya da mevsim geçişlerinde kullanabileceği havalı bir şal almayı düşünebilirsiniz.

Babalar Günü Ne Zaman?

Dünyanın her yerinde sevgiyle kutlanan Babalar Günü, birbirinden anlamlı hediyelerin ve sürprizlerin bir araya geldiği özel bir gündür. Çocukları için binbir türlü zorluğa göğüs geren ve hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan babalar için anlamlı bir gün olan Babalar Gününe sayılı günler kaldı. Bu özel günde babalarını mutlu etmek ve değerli hissettirmek isteyenler, alacakları hediyeleri ve yapacakları sürprizleri düşünmeye başladı bile. Peki “Babalar Günü ne zaman”?

İlk kez 1960 yılında Washington’da kutlanan ve 1966 yılında resmi olarak Babalar Günü ilan edilen bu özel gün, geleneksel olarak her yıl haziran ayının üçüncü pazar günü kutlanıyor. 2022 yılında Babalar Günü 19 Haziran Pazar gününe denk geliyor.

Bu özel günde babanız için alacağınız şık bir hediyeyle onu mutlu edebilir, sizin için yaptığı fedakarlıklar için ona bu şekilde teşekkür edebilirsiniz. Dük gömlek koleksiyonunda yer alan birbirinden güzel gömlek modelleri arasından babanızın zevkine göre bir seçim yapabilir, kullanışlı bir hediyeyle ona değerini hatırlatabilirsiniz. Kravat, mendil ve kol düğmelerinin takım olarak yer aldığı bir kutulu set alarak ona stiline seviye atlattıracağı aksesuarlar armağan edebilirsiniz.

Babalar Günü Hediye Önerileri

Çoğu kişi için yılın en önemli günleri arasında yer alan Babalar Günü’ne çok az bir zaman kaldı. Bu süre zarfında birçok kişi Babalar Günü hediyesi olarak ne alacağını araştırıyor. Erkekler için hediye çeşitliliği her ne kadar azmış gibi görünse de hiçbir şey istemediğini söyleyen babalar için hediye bulmak, pek kolay olmayabiliyor. Hele ki rafın üzerinde tozlanmaya bırakılacak bir eşyadan ziyade daha kullanışlı bir hediye almak istiyorsanız, Babalar Günü hediye önerileri, ne alacağınıza dair size yol gösterebilir.

Babalar Günü’nün klasik hediyeleri arasında yer alan giyim ürünleri, hem daima kullanabilecekleri hem de stillerini bir üst seviyeye taşıyabilecekleri seçeneklerdir. Hediye olarak çoğunlukla kravat ve gömlek tercih edilse de babanızın zevkine ve ihtiyacına göre pantolon askısı, kravat mendili ve çorap gibi farklı ürünler de alabilirsiniz. Babalar Günü hediye fikirleri bunlarla bitmiyor. Haziran ayında kutlanan bu özel günde onlara yazlık kıyafetler alabileceğiniz gibi hediye olarak onları kışın soğuk havalara karşı koruyacak bir atkı ya da eldiven de seçebilirsiniz.

Tüm bu seçenekler arasından hangisini alacağınıza karar veremiyorsanız, kravat, gömlek ve mendil gibi daha birçok ürün arasından babanızın beğeneceği modelleri seçerek babalar günü hediye setleri oluşturabilir ya da kravat, mendil ve kol düğmelerinin yer aldığı kutu setlerle babanıza tüm ihtiyaçlarını karşılayacak daha ekonomik bir hediye satın alabilirsiniz.

Babaya Alınabilecek En Şık Hediyeler

İster babanız veya dedeniz ister eşiniz, abiniz ya da arkadaşınız olsun, baba olan herkes Babalar Günü’nde güzel bir hediyeyi hak eder. Hediye seçiminizi yaparken hediyeyi alacağınız kişinin zevkini, yaşını ve ihtiyaçlarını göz önünde bulundurmalısınız. Hediye olarak sadece tek bir ürün satın alabileceğiniz gibi içinde birçok kullanışlı ürünün yer aldığı hediye setlerini de tercih edebilirsiniz. Alacağınız şık ve zarif bir hediye, babanızın kendini değerli hissetmesini sağlayabilir. Peki babaya alınabilecek en şık hediyeler nelerdir?

Babanızın en çok neyi kullandığını düşünün. Örneğin; eğer giyimine düşkün bir babaya hediye alacaksanız, seçiminizi kıyafetlerden yana kullanabilirsiniz. Babanız eğer spor bir stile sahipse, erkek mont, tişört veya kazak alabilirsiniz. Ofiste çalışan ve işe çoğunlukla takım elbise ile giden babalar için ise Dük erkek gömlek modelleri arasından takım elbiselerinin içine giyecekleri şık bir gömlek satın alabilir, mendilli kravat modelleri ile kombinlerini hareketlendirecekleri alternatifler sunabilirsiniz.

Giyim ürünlerinin tamamlayıcısı olan aksesuarlar da babaya alınabilecek en şık hediyeler arasında yer alıyor. Saat, kemer, güneş gözlüğü ve pantolon askısı gibi babanızın tarzına ve kullanım alanına göre bir aksesuar seçebilirsiniz. Şık ve modern görünümlerinden ödün vermeyen babalar için kol düğmeleri, takım elbise kombinlerini tamamlayan harika seçeneklerken günlük hayatta işlerine yarayacak en iyi aksesuarlardan biri olarak erkek cüzdan modelleri de babaya alınabilecek en şık hediyeler arasında üst sıralarda yerini alıyor.