BABAYA ALINABİLECEK DOĞUM GÜNÜ HEDİYELERİ | Dük Kravat
BABAYA ALINABİLECEK DOĞUM GÜNÜ HEDİYELERİ

BABAYA ALINABİLECEK DOĞUM GÜNÜ HEDİYELERİ

Kategori : Blog    /    Yazar : Dük Kravat

Her daim yanınızda duran ve varlığıyla size güç veren babanızın doğum günü geldi çattı ancak henüz onu mutlu edeceğini düşündüğünüz bir hediye bulamadınız! 😊 Kabul, yaşadığınız tatlı stresin farkındayız ancak paniğe gerek yok! Peki babaya doğum günü hediyesi ne alınır? Babaya alınabilecek doğum günü hediyeleri nelerdir? dediğini duyar gibiyiz.

Aslına bakarsanız, yanıtlar tam da gözünüzün önünde duruyor! Evet evet, yanlış okumadınız. Babanızı bir tık daha yakın markaja alarak neyin onu daha mutlu ettiğini, neye ihtiyacı olduğunu kolaylıkla görebilirsiniz.

Dük Blog olarak babanızın bu özel gününde onu mutlu edecek “babaya alınabilecek doğum günü hediyeleri” başlıklı yazımızı senin için hazırladık. İşte başlıyoruz!

GARDIROBUN JOKERİ: Erkek Gömlek Modelleri

Babanızın doğum gününe ramak kaldı ve hala ona ne hediye alacağınıza karar veremediniz… 😊 Heyecanınızı ve stresinizi tatlı bir telaş dönüştürerek onu mutlu edecek bir hediye bulmak tahmin ettiğiniz kadar zor değil! 😊 Peki babaya doğum gününde ne alınır? dediğinizi duyar gibiyiz.

Erkek modasının geçmişten günümüze uzanan ve zamana meydan okuyan parçalarının başında gelen gömlekler “babaya alınabilecek doğum günü hediyeleri” listemizin ilk sırasına yerleşmeyi başarıyor. Risksiz, konforlu ve her zaman ihtiyaç duyacağı bir parça arıyorsanız, gardırobun jokeri unvanını sonuna kadar hak eden erkek gömlek modelleri sizin için en iyi doğum günü hediyesi alternatiflerinden biri olmaya aday!

Babanıza gömlek almaya karar verdiniz ancak hangi modellerden hoşlanıp hoşlanmayacağından emin olamıyorsanız, babanızın giyim tarzını yeniden gözden geçirerek nasıl bir gömlek modeli alacağınıza karar verebilirsiniz. Blazer ceket modellerini günlük hayatında sıklıkla kullanıyorsa daha spor modellere yönelebilirsiniz. Günlük kombinlerinde, ofise giderken ya da arkadaş buluşmalarında da giyebileceği daha cool modeller arıyorsanız çizgili ya da desenli gömlekleri doğum günü hediyesi olarak tercih edebilirsiniz.

Eğer babanızın vücudu yapılıysa slim fit gömlekler yerine klasik kesim modeller ona daha çok yakışacaktır. Şayet babanız çok zayıfsa, slim fit gömlekler, onu olduğundan daha da zayıf gösterecektir. Bu durumda babanızın vücut tipine ve giyim tarzına göre slim fit ya da rahat kesim modeller arasından bir seçim yapabilirsiniz. Babanıza doğum gününde ne alacağınıza hala karar veremediyseniz gardırobun kurtarıcı parçası olan erkek beyaz gömlek modellerine göz kırpabilirsiniz.

Babaya alınabilecek doğum günü hediyeleri elbette bunlarla sınırlı değil. 😊 Gömlek modeline karar verdiniz ancak gözünüz gömleği tamamlayacak şık bir aksesuar daha arıyorsa, kravat modellerini iş birliğine davet edebilirsiniz. Seçtiğiniz gömleğin modeline, rengine ve babanızın tarzına göre kravat seçerek babanızın kombin seçeneklerini artırabilirsiniz.

Genç ve dinamik çizgilere sahip olan Dük erkek gömlek modelleri arasından siz de babanızın giyim tarzına ve vücut proporsiyonuna en uygun olanları seçerek ona harika bir sürpriz yapabilirsiniz. Bizden söylemesi… 😊

ÜÇÜ BİR YERDE KUTULU SET: Kravat, Yaka Mendili, Kol Düğmesi

Babaya doğum gününde ne alınır sorusuna pratik, şık ve ekonomik bir hediye arıyorum şeklinde yanıt veriyorsanız; kutulu set tam olarak ihtiyaç duyduğunuz şey olabilir! Babanıza bu doğum gününde kravat, mendil ve onlarla uyumlu kol düğmelerinin yer aldığı bir kutulu set hediye ederek onun kombin seçeneklerini artırabilirsiniz. Hem spor hem de klasik parçaları bir araya getiren Dük hediyelik set modelleri ile siz de babanızı bu doğum gününde şımartarak mutlu edebilirsiniz.

Erkek aksesuarları arasından en çok dikkat çeken yaka mendili, kravat, gömlek, kol düğmesi, hakiki deri cüzdan gibi farklı kombinasyonları bir araya getiren Dük hediyelik set modelleri arasından babanızın tarzına en uygun olanları seçerek ona unutulmayacak bir doğum günü hediyesi verebilirsiniz.

Babanıza, ofiste, arkadaşlarıyla birlikte yapacağı bir hafta sonu etkinliğinde ya da katılacağı bir gece davetinde dahi gideceği her yerde eşlik edebilecek kravat, yaka mendili ve kol düğmesinden oluşan bir kutulu set hediye ederek onu şaşırtabilirsiniz. Klasik bir tarz oluşturacaksa kutulu set içerisinde yer alan tüm parçaları kombinine dahil edebilir, spor şıklık peşindeyse blazer ceketinin cebine yaka mendili yerleştirerek kombinlerini yaratıcılığıyla destekleyebilir. 😊 Bırakın geri kalan seçimleri o yapsın! 😊

Babaya alınabilecek doğum günü hediyeleri listemizde sıra stil sahibi aksesuarlarda…

STİL SAHİBİ AKSESUARLAR: Hakiki Deri Cüzdan Modelleri

Kombinlerin tamamlayıcı parçası olan deri cüzdan modelleri “babaya alınabilecek doğum günü hediyeleri” listemizin ilk sıralarında yer alıyor. Hakiki deri cüzdan modelleri babanızın günlük hayatta nakit para, kredi kartı, kimlik gibi taşımak için gün içerisinde birçok noktada kullandığı eşyaları koruma ve saklama rolünü de başarıyla üstleniyor.

Eğer siz de babanızın doğum günü için onun günlük hayatını kolaylaştıracak ve modası asla geçmeyecek bir hediye arıyorsanız, erkek deri cüzdan modelleri bunun için biçilmiş kaftan olabilir. Eğer babanızın daha minimalist bir stili varsa, küçük deri cüzdan modelleri daha ideal olacaktır. Nasıl bir cüzdan alacağınızı tam olarak bilemiyorsanız, babanızın kullandığı çanta, kemer, şal ve ayakkabılar size en doğru tüyoları verebilir. Babanızın kullandığı bu aksesuarlarla uyumlu cüzdan modellerine bir şans vererek, en cool baba benim babam diyebilirsiniz. 😊

Dük Blog olarak hediye seçiminizi kolaylaştıracak “Babaya Alınabilecek Doğum Günü Hediyeleri” listemizi sizin için hazırladık! Babalarınızın, doğum gününü en içten dileklerimizle kutluyoruz! Onlar, iyi ki varlar…