ÇİÇEK DESENLİ KRAVAT MODELLERİ NASIL KOMBİNLENİR? | Dük Kravat
ÇİÇEK DESENLİ KRAVAT MODELLERİ NASIL KOMBİNLENİR?

ÇİÇEK DESENLİ KRAVAT MODELLERİ NASIL KOMBİNLENİR?

Kategori : Blog    /    Yazar : Dük Kravat

Trend ve eğlenceli görünen çiçek desenli kravat modelleri, özellikle renkli kişiliğini ve tarzını ortaya koymak isteyen erkeklerin favori parçaları arasında yer alıyor. Çeşitli modelleri ve renkleri bulunan çiçek desenli kravatları kombinlemekse biraz beceri gerektiriyor. Ancak birkaç ipucuyla siz de girdiğiniz her ortamda tüm dikkatleri üzerinize çekebileceğiniz çarpıcı kombinler oluşturabilirsiniz. Dük Blog olarak çiçek desenli kravat modelleri nasıl kombinlenir sorusunu sizin için ele aldık! Hazırsanız, başlayalım.

Çiçek desenli kravatlar, genellikle birden fazla şekil ve renk içerdiği için kombinlemesi düz kravat ya da çizgili kravat modelleri kadar kolay olmayabiliyor. Ancak belirli kilit noktalara dikkat ettiğiniz müddetçe siz de eşsiz kombinler yaparak zevkli seçimlerinizi ortaya koyabilirsiniz. Peki çiçek desenli kravat modelleri nasıl kombinlenir? Karmaşık bir görünüme sahip olan çiçek desenli kravat modellerini kombinlerken görünümüzün göz yormaması için seçtiğiniz diğer parçaların daha sade olmasına dikkat edebilirsiniz. Kolay ancak şık bir kombin oluşturmak istiyorsanız, çiçek desenli kravatlarınızla nötr renkli düz gömlek modellerinizi ya da takım elbiselerinizi bir araya getirebilirsiniz.

Çiçek desenli kravatlarınızı aynı ya da benzer modelde bir çiçek desenli yaka mendili ile kombinleyerek stilinizi bir üst seviyeye taşıyabilirsiniz. Özellikle düğün gibi özel davetlerde tüm meraklı bakışları üzerinizde toplayacak olan bu kombini uygularken giyiminiz için seçtiğiniz diğer parçaların düz ve nötr renklere sahip olduğundan emin olmalısınız. Çiçek desenli kravatınızla birebir aynı desende bir yaka mendili kullanmak istiyorsanız, Dük koleksiyonunda yer alan kutulu setleri inceleyebilirsiniz. Tam tersi yaka mendilinizin çiçek desenli olmasını istemiyorsanız, düz renkte ya da kenarları kravatınızla uyumlu bir renkte olan yaka mendillerini tercih edebilirsiniz. 😊

Çiçek desenli kravat modelleri nasıl kombinlenir sorusunun yanıtları tabi ki bunlarla sınırlı değil! Her kombinde olduğu gibi çiçek desenli kravatları kombinlerken de renklerin uyumuna dikkat etmelisiniz. Dengeli bir görünüm için kravatınızın rengini tamamlayacak ya da kontrast oluşturacak nötr renkleri tercih edebilirsiniz. Örneğin; mavi çiçek desenli kravat takıyorsanız, düz bir açık mavi gömlek giyebilirsiniz. Bunun dışında bordo çiçek desenli kravat modelleri de açık mavi gömleklerinizle harika bir kontrast oluşturacaktır. Seçim sizin!

Çiçek Desenli Kravat Modelleri İle Hangi Gömlekler Giyilir?

Kravatınızın deseni ne olursa olsun, giydiğiniz gömlek onu öne çıkaracak unsur olduğu için kravat ve gömlek kombininizin uyumlu olduğundan emin olmalısınız. Aynı kural, çiçek desenli kravat modellerini gömleklerle kombinlerken de geçerli. 😊 Bu noktada iki parçayı da birbiriyle dengeleyerek ya da uyumlu hale getirerek havalı tarzınızı ortaya koyabilirsiniz. Peki çiçek desenli kravat modelleri ile hangi gömlekler giyilir?

Gömlekler, çiçek desenli kravatlarınızın daha göz alıcı görünmesini sağlayacağı için doğru seçilmesi büyük bir önem taşır. Aksi taktirde göz yoran, boğucu bir görünüm elde edebilirsiniz. Peki “çiçek desenli kravat modelleri ile hangi gömlekler giyilir?” dediğinizi duyar gibiyiz. Çiçek desenli kravatları düz erkek gömlek modelleri ile kombinlemek, en kolay ve şıklığı kaçınılmaz kılan yöntemlerden biridir. Böylelikle kombininizde tüm odak noktasını kravatınıza toplayabilirsiniz. Bu noktada gömleğinizin rengini nötr ya da kravatınızı tamamlayan bir renk seçerek şık bir görünüm elde edebilirsiniz. Örneğin; kırmızı arka plana ve pastel sarı çiçeklere sahip bir kravat takıyorsanız, kravatınızdaki çiçeklerin öne çıkması için açık sarı renkteki rahat kesim erkek gömlek modelleri ile görünümünüzü tamamlayabilirsiniz.

Resmi bir davete katılacaksanız, lacivert çiçek desenli kravat modelleriyle mavi erkek gömleklerini bir araya getirebilir, siyah takım elbisenize kravatınızla aynı modelde çiçekli bir yaka mendili takarak şıklığınıza şıklık katabilirsiniz.

Çiçek desenli kravat modelleri ile hangi gömlekler giyilir? sorusunun cevabı sadece düz gömleklerle sınırlı değil. Dilerseniz puantiyeli ya da çizgili erkek gömlek modelleri ile de yaratıcı kombinler yapabilirsiniz. Bordo, yeşil, mavi veya turuncu renklerdeki çiçek desenli kravatlarınızla mavi ya da gri çizgili slim fit beyaz gömlek modellerini bir araya getirerek eşsiz bir stil oluşturabilirsiniz. Şık bir görünüm için gömleğin ince çizgili ya da küçük puantiyeli olmasına ve desenlerin siyah, gri veya lacivert gibi fazla çarpıcı olmayan renklerde olmasına özen gösterebilirsiniz.

Çiçek Desenli Kravat Fiyatları

İlkbahar ve yaz mevsimlerinin en çok tercih edilen parçaları arasında yer alan çiçek desenli kravat modelleri, düğünlerin yanı sıra iş ortamında da sıklıkla kullanılıyor. Her ne kadar çiçekler, bize ilkbaharı ve yazı çağrıştırsa da bordo, lacivert, siyah, koyu turuncu ve yeşil renklerindeki çiçek desenli kravat modelleri, sonbahar ve kış aylarında da rağbet görüyor. Bu yüzden stiline renk katmak isteyenler için çiçek desenli kravat fiyatları merak konusu oluyor.

Çiçek desenli kravat fiyatları, ürünün rengine, modeline, materyaline ve işçiliğine göre değişkenlik gösterebiliyor. Karmaşık bir modele ve birden fazla renge sahip olan çiçek desenli kravat modelleri, genellikle kır düğünü gibi açık havada yapılan özel etkinlikler için tercih edilirken daha sade bir görünüme ve nötr renklere sahip olan modeller, daha çok iş hayatında kullanılıyor.

Siz de Dük koleksiyonunda yer alan çiçek desenli kravat modellerini inceleyerek çiçek desenli kravat fiyatları 2022 ile ilgili fikir alabilirsiniz. En uygun çiçek desenli kravat modelleri arasından gideceğiniz yeri ve tarzınızı göz önünde bulundurarak istediğiniz bir kravat modelini seçebilir, indirimli çiçek desenli kravat fırsatlarından faydalanabilirsiniz.