ÇİZGİLİ GÖMLEK NASIL KOMBİNLENİR? | Dük Kravat
ÇİZGİLİ GÖMLEK NASIL KOMBİNLENİR?

ÇİZGİLİ GÖMLEK NASIL KOMBİNLENİR?

Kategori : Blog    /    Yazar : Dük Kravat

Çizgili gömlekler, düz erkek gömlek modellerinden sonra en fazla tercih edilen erkek gömlek çeşitleri arasında yer alır. Dikey ve yatay çizgili, ince ve kalın çizgili gibi birçok çeşidi bulunan erkek çizgili gömlek modelleri ile gideceğiniz her yere uyumlu kombinler yaparak güçlü bir duruş sergileyebilirsiniz. Peki "çizgili gömlek nasıl kombinlenir?" 😊 Dük Blog olarak bu yazımızda hem günlük kombinlerinizde hem de etkinliklerde kurtarıcınız olacak çizgili gömlek kombinlerini sizin için radarımıza aldık.

Erkek çizgili gömlek modelleri, erkek giyimin kurtarıcı parçaları olarak karşımıza çıkıyor. Bu da akıllara çizgili gömlek nasıl kombinlenir sorusunu getiriyor. Ancak bu sorunun yanıtının tamamen sizde olduğunu hatırlatalım. Yani vücut proporsiyonunuza, gideceğiniz yere ve modunuza göre gömlek kombinlerinizi çeşitlendirebilirsiniz.

Spor bir görünüm elde etmek istiyorsanız, çizgili gömleklerinizi jean pantolonlarınızla bir araya getirebilir, beyaz sneaker’larınızla kombininizi tamamlayabilirsiniz. Resmi veya özel günlerde cool bir görünüm peşindeyseniz, mavi çizgili gömlekleriniz ile beyaz kot pantolonlarınızı birleştirebilir, üzerinize alacağınız lacivert blazer ceket ile tüm meraklı bakışları üzerinizde toplayabilirsiniz.

“Çizgili gömlek nasıl kombinlenir?” sorusunun cevabı bunlarla bitmiyor. Dilerseniz çizgili gömleklerinizi düz beyaz tişört modelleri ile bir araya getirebilir, sokak stili kombininizle havalı bir görünüm yaratabilirsiniz. Klasik şıklıktan ödün vermem diyorsanız, çizgili gömleklerinizi kumaş pantolonlarınızla bir araya getirebilir, düz kravat ya da çizgili kravat takarak kombininizi hareketlendirebilirsiniz. Kravatınızla uyumlu bir yaka mendili seçerek kombininize son dokunuşu yapabilirsiniz.

Erkek Çizgili Gömlek Modelleri Giyerken Nelere Dikkat Edilir?

Hem günlük hem de özel günlerde çok yönlü bir kullanım sağlayan erkek çizgili gömlek modelleri, birçok farklı tasarımda ve renkte karşımıza çıkıyor. Yapacağınız çizgili gömlek kombinleri ile stilinizi bir üst seviyeye de taşıyabilir, ya da yanlış birlikteliklerle, istenmeyen görünümlerin ortaya çıkmasına sebep olabilirsiniz. İşte tam da bu nedenle “erkek çizgili gömlek modelleri giyerken nelere dikkat edilir?” konusunu senin için detaylandırdık.

Erkek çizgili gömlek modelleri ile çarpıcı kombinler oluşturmak için zıt kutupların yarattığı uyumdan yararlanabilir, yaratıcılığınızı ortaya koyarak güçlü tavrınızı ortaya koyabilirsiniz. Eğer tercihinizi dikey çizgili gömlek modellerinden yana kullanacaksanız, kombininizi yatay ya da çapraz çizgili kravatlarla tamamlayabilirsiniz. Gömleğinizin çizgileri inceyse üzerine kalın çizgili ya da desenli kravat takarak hem şık hem de dengeli bir görünüm elde edebilirsiniz.

Erkek çizgili gömlek modelleri giyerken nelere dikkat edilir sorusunun diğer bir cevabı da renkler! Her kombinde olduğu gibi çizgili gömlek kombinlerinde de renk uyumu büyük bir önem taşıyor. Kombininizdeki diğer parçaları seçerken gömleğinizin rengi dışında çizgilerin rengini de göz önünde bulundurmalısınız. Kombininizde çizgili gömleğinizin rengiyle tontürson ya da kontrast oluşturacak parçalara yer vererek yaratıcılığınızı konuşturabilirsiniz.

Erkek çizgili gömlek modelleri giyerken nelere dikkat edilir sorusunun cevapları elbette bunlarla sınırlı değil. 😊 Kombininizi oluştururken çizgili gömleklerin sihirli etkisinden faydalanabilirsiniz. Yani çizgilerin yönü ve boyutunu doğru seçmeye dikkat ederek vücudunuzun formunda oynamalar yapabilirsiniz. Eğer zayıf olmaktan şikayetçiyseniz geniş ve yatay çizgili gömlekleri tercih edebilir, daha zayıf görünmek istiyorsanız da ince ve dikey çizgili gömleklerle fit bir görünüm elde edebilirsiniz.

Çizgili Gömlek Altına Ne Giyilir?

Çizgili gömleklerinizi tarzınıza uygun parçalarla bir araya getirerek birbirinden şık ve iddialı kombinler oluşturabilirsiniz. Altına giyeceğiniz bir jean, kumaş pantolon, keten pantolon, şort ya da ayakkabıyla stilinizi yansıtan şık kombinler yapabilirsiniz. Peki çizgili gömlek altına ne giyilir?

Çizgili gömleklerinizi kombinlerken altına giyeceğiniz parçanın renginin gömleğinizin çizgilerinin rengiyle uyumlu olmasına dikkat edebilirsiniz. Mavi beyaz çizgili gömlek altına ne giyilir karar verirken beyaz denim pantolon ya da beyaz spor ayakkabı gibi çizgilerin rengiyle uyumlu olacak parçalara yönelebilirsiniz. Çizgili gömlek denince akla ilk gelen siyah beyaz çizgili gömleklerle krem rengi, siyah, lacivert chino pantolonunuzu birleştirebilir, klas bir görünüm elde edebilirsiniz.

Çizgili gömlek altına ne giyilir sorusunun yanıtları tabi ki bunlarla sınırlı değil! 😊 Daha spor bir görünüm için çizgili gömleklerinizin içine düz beyaz bir tişört tercih edebilirsiniz. Kombininize son dokunuşu yapmak için beyaz sneakerlarınızdan yardım alarak cool tavrınızı ortaya koyabilirsiniz. Pantolon yerine bermuda şort giyebilir, plaj, sahil partileri ya da sahil kenarlarında yürüyüş yaparken tercih edebileceğiniz spor bir kombin oluşturabilirsiniz.

Çizgili Gömlek Fiyatları ve Modelleri

Çizgili gömlek modelleri ile gündelik hayatınızda, okulda ve özel davetlerde kullanabileceğiniz şık kombinler oluşturabilirsiniz. Farklı desenler, renkler ve modellerle erkeklerin beğenisine sunulan çizgili gömlek modelleri, stil sahibi erkekler tarafından sıklıkla tercih ediliyor. İşte tam da bu sebeple çizgili gömlek fiyatları en çok merak edilen konular arasında ilk sıralarda yerini alıyor.

Çizgili gömlek fiyatları, gömleğin modeline, materyaline ve işçiliğine göre değişkenlik gösterebiliyor. Mavi, gri, bordo, siyah ve beyaz gibi farklı renk seçenekleri bulunan erkek çizgili gömlek modellerini vücut tipinize göre ister dikey ister yatay çizgili olarak tercih edebilirsiniz. Çizgili gömlek kombininizi gömleğinizin çizgileriyle zıt yönde olacak şekilde çizgili kravat modelleri ile tamamlayabilirsiniz. Ayrıca spor bir görünüm için slim fit çizgili gömlek modellerini tercih edebilir, klasik bir stil oluşturmak istiyorsanız klasik kesim çizgili gömleklere yönelebilirsiniz.

Eğer siz de gideceğiniz her yerde kombinlerinize dahil edebileceğiniz çizgili bir gömlek arıyorsanız, Dük erkek gömlek koleksiyonundaki çizgili gömlek modelleri arasından tarzınıza uygun gömleği satın alabilir ya da çizgili erkek gömlek fiyatları 2022 hakkında fikir edinebilirsiniz.