ERKEK NİŞAN KOMBİNLERİ NASIL YAPILIR? | Dük Kravat
ERKEK NİŞAN KOMBİNLERİ NASIL YAPILIR?

ERKEK NİŞAN KOMBİNLERİ NASIL YAPILIR?

Kategori : Blog    /    Yazar : Dük Kravat

Evlilik öncesi heyecanlı son durağın nişan olduğunu söylesek çok da abartmış sayılmayız. Ailelere daha yakın olan kişilerin toplandığı bu resmi törende, ufak organizasyonlar ve kutlamalar yapılacağından erkek nişan kombinleri nasıl yapılır? gibi sorular aklınızı karıştırabilir. Ancak doğru parçaları bir araya getirmek, organizasyonun yapılacağı yere ve konsepte göre kombin yapmak dışarıdan göründüğü kadar kolay olmayabilir. Ancak paniğe gerek yok. Sizin için hazırladığımız tüyolarla, katılmayı planladığınız organizasyonlarda iddialı ve şık tavrınızla ilgi odağı haline gelebilir, zevkli seçimlerinizle tüm meraklı bakışları üzerinizde toplayabilirsiniz. Peki erkek nişan kombinleri nasıl yapılır?

Nişana giderken ne giyeceğiniz konusunda kafanız karışık olabilir… Davetli olarak katılacağınız ya da düğünün başrolü olacağınız organizasyonlarda birkaç tüyo ile siz de her zamankinden daha şık ve iddialı görünümler yakalayabilirsiniz. Eğer nişan öncesi size bildirilen bir dresscode varsa bu konsepte uygun giyinebilir, yoksa tarzınıza ve vücut proporsiyonunuza en uygun parçaları birleştirerek stilinize sınıf atlatabilirsiniz. Doğru parçaları bir araya getirirken, renk uyumuna ve materyal seçimine dikkat edebilir, güçlü tavrınızı detaylara verdiğiniz önemle perçinleyebilirsiniz. Girdiğiniz her ortamda kendinizden bir iz bırakmak için kravat, kol düğmesi, yaka mendili gibi güçlü aksesuarları iş birliğine davet edebilirsiniz.

İşte tam da bu sebeple Dük Blog olarak “erkek nişan kombinleri nasıl yapılır?” “Nişan için erkek kombinleri nelerdir?” gibi soruları sizin için radarımıza aldık. Hem damadın hem yakın arkadaşların hem de konukların nişanda nasıl giyinmesi gerektiğine dair ipuçlarını sizin için hazırladık. İşte başlıyoruz!

ERKEK NİŞAN KOMBİNLERİ

1. Resmi Erkek Nişan Kombini


O özel gün yaklaştıkça “Erkek nişanda nasıl giymeli?” sorusu kafanızı karıştırabilir. Eğer nişana gidecekseniz ve resmi görünümler peşindeyseniz o zaman takım elbise modelleri kurtarıcınız olabilir. Nişan, düğün gibi resmi organizasyonların kurtarıcısı olan takım elbiselerle siz de istediğiniz görünümleri elde ederek güçlü bir duruş sergileyebilirsiniz. Ancak burada dikkat etmeniz gereken bir konu daha var. Şayet nişan birinci dereceden akrabalarından birinin ya da yakın tanıdıklarınızın değilse işte o zaman takım elbise giymenize gerek kalmayabilir.

Dikkatleri üzerinize çekmek istemiyor ve daha cool kombinler yapmak istiyorsanız o zaman yarı resmi kombinlere göz kırpabilirsiniz. Daha önce de belirttiğimiz gibi eğer nişanda daha önceden size bildirilen bir dress code varsa ve bu dress code size takım elbise giymeniz gerektiğini söylüyorsa, o zaman gömlek, kravat, blazer ceket ve pantolonlarınızı hazırlamaya başlayabilirsiniz. Yaka mendili, çorap gibi güçlü aksesuarları iş birliğine davet ederek kombinlerinize son dokunuşları yapabilirsiniz.

2. Erkek Yarı Resmi Nişan Kombini

Erkek için nişan kombinleri dendiğinde aklınıza yalnızca takım elbiseler geliyorsa çok şey kaçırıyor olabilirsiniz. Yarı resmi nişan kombini yaparak hem daha cool hem de elegan görünümler elde edebilirsiniz. Peki nedir yarı resmi nişan kombini? Blazer ceketlerinizle birlikte düz ya da çizgili tek renk gömleklerinizi bir araya getirebilir, kombininizi chino ya da kumaş pantolonlarınızla tamamlayabilirsiniz. Gündelik ya da spor bir kombin olmaması için en fazla 2 renk barındıran gömlekleri tercih edebilirsiniz. Yarı resmi nişan kombininizi tamamlamak için klasik ayakkabılarınızdan yardım alabilirsiniz. Eğer katılacağınız nişan töreni çok yakın bir tanıdığınızın değilse; rahatlıkla yarı resmi nişan kombini yapabilir, cool tavrınızla ortama ayak uydurabilirsiniz.

3. Erkek Spor Nişan Kombini

Erkek resmi nişan ve yarı resmi nişan kombinlerinden bahsettiğimize göre spor nişan kombinlerine geçebiliriz. Peki nişana spor giyim kombini ile gidilir mi? Erkek spor nişan kombini nasıl yapılır? dediğini duyar gibiyiz. Yanıtlara geçmeden spor nişan kombininin ne olmadığından bahsedelim. 😊 Spor kombini denilince aklınıza tişört, jean gelmiş olabilir. Ancak spor nişan kombininin tamamlayıcı parçaları kesinlikle bunlar değil…

Erkek spor nişan kombini yaparken blazer ceketlerle aranızı sıkı tutmanız gerektiğini hatırlatalım. Ancak bu resmi havayı bozmak ve daha cool görünümler elde etmek için blazer ceket içine gömlek ya da polo yaka t-shirt tercih edebilirsiniz. Pantolon konusunda özgür olduğunuzu söylesek çok da abartmış sayılmayız. Yani ister chino, ister keten isterseniz de jean pantolonları tercih ederek iddialı kombinler yapabilirsiniz. Kombininizi tamamlamak için sneaker’larınızdan ya da spor ayakkabılarınızdan yardım alabilirsiniz. Spor kombininize şık dokunuşlar yapmak için güçlü aksesuarlarla iş birliği yapabilirsiniz. Düz ya da desenli yaka mendili modellerini ceketlerinizin cebine yerleştirerek elegan görünümler yakalayabilirsiniz.

Eğer yakın bir arkadaşınızın ya da akrabanızın nişan törenine katılmıyorsanız, siz de spor nişan kombinleri yaparak adımlarınıza özgürlük kazandırabilirsiniz. Özellikle yaz nişanlarında keten pantolon ve tshirt modelleri ile konfor alanınızı genişletebilirsiniz.

4. Ceketsiz Erkek Nişan Kombinleri

Resmiyetten uzak, günlük kombinlerinizle zahmetsiz bir nişan kombini yapmak istiyorsanız, blazer ceketlerinizi oyun alanınızdan uzaklaştırarak ilk adımı atabilirsiniz. 😊 Diğer kombinlere göre daha pratik çözümler sunan bu kombinin konfor alanınızı genişleteceğinizden şüpheniz olmasın! Eğer sizin de tercihiniz konfor alanınızı genişletmekten yanaysa, kot ya da chino pantolonlarla polo yaka tişörtlerinizi bir araya getirebilirsiniz. Sneaker’larınızı bu kombine dahil ederek stil sahibi görünümler elde edebilirsiniz.

Eğer bu kombine biraz daha resmi bir hava katmak isterseniz, jean pantolon yerine kumaş pantolonları; polo yaka tişört yerine erkek beyaz gömlek modellerini tercih edebilirsiniz. Kombininizi tamamlamak için klasik ayakkabılardan yardım alabilirsiniz.

Dük Blog olarak “erkek nişan kombinleri nasıl yapılır?” başlıklı yazımızın sonuna geldik. Siz de eksik parçalarınızı tamamlamak için duk.com.tr adresini ziyaret ederek tek tıkla sipariş verebilirsiniz.