ERKEK SEVGİLİYE YILBAŞINDA NE HEDİYE ALINIR? | Dük Kravat
ERKEK SEVGİLİYE YILBAŞINDA NE HEDİYE ALINIR?

ERKEK SEVGİLİYE YILBAŞINDA NE HEDİYE ALINIR?

Kategori : Blog    /    Yazar : Dük Kravat

Koskoca bir yılı daha geride bıraktık! Kah güldünüz, kah sevindiniz. Ve bu koskoca bir yıla unutulmayacak onlarca anı sığdırdınız. Ancak tüm bu anlarınızda yanınızda olan tek bir kişi vardı. Evet, sevgiliniz! 😊 Hem hüznünüze hem de mutluluğunuza ortak olan hayat arkadaşınıza yeni yılda ne alacağınızı düşünmeye başladıysanız doğru yerdesiniz. Peki ‘’erkek sevgiliye yılbaşında ne hediye alınır?’’ 😊

Bazılarımızın yılbaşında sevgilisine hediye seçerken zorlandığı bir gerçek. Ancak bu sancılı süreci eğlenceli hale getirmek bizim elimizde. 😊 Yani umutsuzluğa yer yok diyoruz. Bunu söylerken de size çok güveniyoruz! Çünkü sevgilinizi en yakından tanıyan kişi yine siz olduğunuz için, bu sorunun yanıtı da sizde gizli! O zaman size birkaç tüyo daha…

Erkek arkadaşınızın giyim tarzı nasıl? Gardırobunda bir eksik var mı? Hangi renkler onun favorisi? Son zamanlarda size “şunu almak istiyorum ama...” gibi cümleler kurdu mu? 😊 Eğer tüm bunlara verecek yanıtlarınız varsa aslında içten içe ona yılbaşında ne hediye alacağınızı da biliyorsunuz demektir!

‘’Erkek sevgiliye yılbaşında ne hediye alınır?’’ sorusunun artık sizi eskisi kadar korkutmadığına eminiz. Günlük kombinlerinde ona eşlik edecek erkek gömlek modellerinden, stiline güçlü dokunuşlar yapacağı kutulu set modellerine kadar aradığınız her şey Dük koleksiyonunda sizleri bekliyor.

Dük Blog olarak sevgilinize yeni yılında eşlik edecek hediyeyi bulabileceğiniz alternatifleri derlediğimiz ‘’erkek sevgiliye yılbaşında ne hediye alınır?’’ yazımızı sizin için hazırladık. İşte başlıyoruz!

ERKEK SEVGİLİYE ALINABİLECEK YILBAŞI HEDİYELERİ

Klasik Tercihler: Gömlek ve Kravat ikilisi


Erkek gardırobunun as parçası unvanını kimselere kaptırmayan gömlekler, ‘’erkek sevgiliye alınabilecek yılbaşı hediyeleri’’ listemize ilk sıradan haklı bir giriş yapıyor. Eğer siz de sevgilinizin her daim kullanabileceği, zamansız ve risksiz bir yılbaşı hediyesi arıyorsanız Dük koleksiyonunda yer alan birbirinden farklı renk ve desen opsiyonu bulunan erkek gömlek modellerine göz atabilirsiniz.

Sevgiliniz ‘’dress code’’a sahip resmi bir kurumda çalışıyor ve gardırobunda günlük kombinlerinde kullandığı klasik modeller fazlaysa; yılbaşı hediyesi tercihinizi tek renkli erkek gömlek modellerinden yana kullanabilirsiniz. Ancak sevgilinizin günlük stili daha renkli ve eğlenceli parçalardan oluşuyorsa, desenli erkek gömlek modelleri sizin için biçilmiş kaftan olabilir! 😊

Sevgilinize yeni yıl hediyesi olarak gömlek alacaksanız, aklınızda bulundurmanız gereken bir detay daha var. O da erkek arkadaşınızın vücut tipi! Sevgiliniz yapılı bir vücut tipine sahipse, onun için klasik kesim erkek gömlek modelleri arasından seçim yapabilirsiniz. 😊 Sevgiliniz fit bir vücut yapısına sahipse slim fit gömlek modellerini yılbaşı hediyesi olarak tercih edebilirsiniz! Erkek arkadaşınıza yılbaşı hediyesi olarak ne alacağınıza hala karar veremediyseniz gardırobun joker parçası erkek beyaz gömlek ve erkek mavi gömlek modellerine göz kırpabilirsiniz.

Aklınızda sevgilinize alacağınız gömlek modeli belirmeye başladı ama sadece gömlek yetmez diyorsanız, gömleklerle uyumlu kravat modellerini keşfe çıkabilirsiniz! Seçtiğiniz gömleğin modeline, rengine ve giyim tarzına göre kravat seçerek erkek arkadaşınızın kombin seçeneklerini artırabilirsiniz.

Siz de Dük’ün zamana meydan okuyan erkek gömlek ve kravat modellerine göz atabilir, sevgilinizin tarzına uygun modeller arasından bir seçim yaparak hemen sipariş oluşturabilirsiniz! 😊

Sevginizi Hep Üzerinde Taşısın: Atkı, Şal, Eldiven

Aralık kapıda… Durum böyle olunca soğuk kış günlerine hazırlık yapmak da şart! 😊 O zaman durumdan istifade ederek bunu bir fırsata ve mutluluğa çevirmeye ne dersiniz? Erkek arkadaşınıza yılbaşında ona sevginizi her zaman yanında hissettirebileceğiniz hediyeler arıyorsanız; atkı, şal ya da eldiven üçlüsü dikkatinizi çekebilir. Ona, kaban ya da montlarıyla uyumlu atkı ya da şal alarak şık görünümler elde etmesine yardımcı olabilirsiniz. Erkek sevgiliye alınabilecek yılbaşı hediyeleri arasında popüler olan bu üçlüye bir şans vererek sevgilinizi şımartabilirsiniz.

Soğuk havalara meydan okuyan bu cesur parçaları tercih ederek erkek arkadaşınızın katılacağı özel davetlerde ya da akşam yemeklerinde şık görünümler elde etmesine yardımcı olabilirsiniz. Blazer’ının üzerine takacağı klasik atkı ve şal modelleri ile onun stilini renklendirmesine ve kombinlerini çeşitlendirmesine yardımcı olabilirsiniz. Eğer sevgiliniz daha renkli modellerden hoşlanıyorsa, tercihinizi desenli atkı ve şal modellerinden yana kullanabilirsiniz. Erkek sevgiliye alınabilecek yılbaşı hediyeleri elbette atkı ve şal modelleri ile sınırlı değil!

Deri eldiven modellerinin de erkek sevgiliye alınabilecek yılbaşı hediyeleri arasında popüler olan bir parça olduğunu söylesek çok da abartmış sayılmayız. Siz de Dük eldiven koleksiyonunda yer alan kapitone ya da balık sırtı desenli eldivenlere göz atarak erkek arkadaşınızın tarzına uygun deri eldiven modelini seçebilir, duk.com.tr’den tek tıkla sipariş verebilirsiniz.

Dük Blog olarak size ve sevdiklerinize şimdiden mutlu yıllar diliyoruz!