SONBAHAR STİLINİZİ TAMAMLAYACAK RENKLİ ERKEK GÖMLEKLERİ | Dük Kravat
SONBAHAR STİLINİZİ TAMAMLAYACAK RENKLİ ERKEK GÖMLEKLERİ

SONBAHAR STİLINİZİ TAMAMLAYACAK RENKLİ ERKEK GÖMLEKLERİ

Kategori : Blog    /    Yazar : Dük Kravat

Yağmurla yoğunlaşan toprak kokusunu içine çektiğimiz, ağaçlardan dökülmüş sarı yaprakların büyüsüne kapıldığımız sonbahar mevsimi geldi… Bu da gardıroplarımızdaki yazlık kıyafetlerin yerini gömleklerin, sweatshirtlerin ve ceketlerin aldığı anlamına geliyor.

Cıvıl cıvıl renklerden ziyade siyah, lacivert, kahverengi, turuncu ve bordo gibi daha sıcak ve koyu tonlara yöneldiğimiz bu aylarda, sonbahar teması renkli erkek gömlek modellerine de yansıyor. Siz de cool ve şık sonbahar stilinizi tamamlayacak renkli erkek gömlekleri ile tüm dikkatleri üzerinize çekebilir, zevkli seçimlerinizle sokak modasına yön verebilirsiniz.

Peki sonbahar temasına ayak uyduracağınız renkli erkek gömlek modelleri nasıl kombinlenir? Dük Blog olarak “Sonbahar stilinizi tamamlayacak renkli erkek gömlekleri” konusunu sizin yakın markaja aldık ve sonbaharda rahatlıkla tercih edebileceğiniz 5 pratik kombin önerisi hazırladık. İşte başlıyoruz!

Renkli Erkek Gömlek Modelleri Nasıl Kombinlenir?

Erkek giyimin jokeri unvanını sonuna kadar hakeden gömlekler sonbaharda da yerini kimseye kaptıracak gibi görünmüyor. Renkli erkek gömlek modelleri, yarattıkları canlı ve sıcak görünümle sonbahar aylarının en çok tercih edilen parçaları arasında yer alıyor. Mavi erkek gömlekler modellerinden bordo erkek gömleklere kadar birçok renkte öne çıkan renkli erkek gömlek modellerini zamansız parçalarla bir araya getirerek siz de eşsiz kombinler yaratabilirsiniz. Peki renkli erkek gömlek modelleri nasıl kombinlenir?

Farklı parçalarla bir araya geldiğinde çarpıcı bir etki yaratacak renkli erkek gömlek modelleri ile göz alıcı kombinler oluşturabilir, cool tavrınızla tüm meraklı bakışları üzerinizde toplayabilirsiniz. “Peki renkli erkek gömlek modelleri nasıl kombinlenir?” dediğinizi duyar gibiyiz. Her ne kadar renkli giyim parçalarını kombinlemek zormuş gibi görünse de renk skalasını nasıl kullanacağınızı anladığınızda birbirinden şık kombinlere imza atabilirsiniz.

Bu durumda erkek giyim ürünlerinde renk skalasını nasıl kullanır? sorusunun yanıtını biliyor olmanız gerekir. Eğer dikkat çekici bir görünüm yaratmak istiyorsanız, kontrast oluşturan renkleri bir araya getirebilirsiniz. Siyah veya lacivert erkek gömlek üzerine bordo kravat takarak iddialı stilinizle fark yaratabilirsiniz.

Renkli erkek gömlek modelleri nasıl kombinlenir sorusunun yanıtı elbette bununla sınırlı değil. Eğer daha sakin ama şık bir görünümün peşindeyseniz, tonsürton kombinler yaparak renkler arası yumuşak geçişler yapabilirsiniz. İddialı tonsürton görünümler yakalayabilmek için mavi erkek gömlek üzerine lacivert kravat takabilir; ya da siyah gömlek üzerine gri bir kravat tercih edebilirsiniz.

Renkli Erkek Gömlek Modelleri ile Sokakta Şıklık

Sonbaharın kendini iyice hissettirdiği, sokakların kendini sıcak yaz renklerinden pastel tonlara bıraktığı bu dönemde siz de doğaya uyum sağlamak isteyebilirsiniz. Sonbaharın doğasını yansıtan renkli erkek gömlek modelleri ile aranızı sıkı tutarak siz de bu romantik havanın tadını çıkarabilir, moda trenlerini takip ederek sokak modasına yön verebilirsiniz. Siyah, yeşil, mavi ve bordo gibi birçok renkte öne çıkan renkli erkek gömlek modelleri ile şık kombinler yapabilir, cool tavrınızla zevkli seçimlerinizi ortaya koyabilirsiniz.

Her renkle kolaylıkla uyum sağlayan ve yarattığı asil görünümle herkesin gözünü kamaştıran siyah erkek gömlek modellerini siyah erkek pantolonlarınızla bir araya getirebilir, üzerinize alacağınız kahverengi bir blazer ceket ile kombininize son dokunuşu yapabilirsiniz. Her erkeğin dolabında mutlaka yer alması gereken bir parça olan mavi erkek gömlek modellerini jean’lerinizle bir araya getirebilir, omuzlarınızın üzerine lacivert bir ceket alarak cool silüetler yaratabilirsiniz.

Doğadan ilham alan yeşil erkek gömlek modellerini ya da lacivert erkek gömlek modellerini bej pantolonlarınızla kombinleyebilir, kahverengi bir kemer ile görünümünüzü hareketlendirebilirsiniz. Bordo erkek gömlek modellerini ister tek başına isterseniz de beyaz basic tişörtlerle birleştirerek cool bir tavır sergileyebilirsiniz. Kombininizi tamamlamak için krem ya da lacivert pantolonlarınızdan yardım alabilirsiniz.

RENKLİ ERKEK GÖMLEKLERİ İLE YAPABİLECEĞİNİZ 5 SONBAHAR KOMBİN ÖNERİSİ

Sıcak tonlarıyla içinizi ısıtacak renkli erkek gömlekleri ile her ortama uyum sağlayan şık kombinler yapabilir, iddialı tavrınızla tüm bakışları üzerinizde toplayabilirsiniz. Özellikle mevsim geçişlerinde kombin yapmakta zorlanıyor ve ne giyeceğinizi bilemiyor olabilirsiniz ancak paniğe gerek yok! 😊 “Renkli erkek gömlekleri ile yapabileceğiniz 5 sonbahar kombin önerisi” listemizi sizin için hazırladık. "Renkli erkek gömlekleri nasıl kombinlenir?" diyorsanız doğru yerdesiniz. İşte başlıyoruz!

Siyah Gömlek Gri Takım Elbise Kombini

Her renk kıyafete uyum sağlayan siyah erkek gömlek modelleri, kombini en kolay yapılabilen parçalardan biri... Asaletiyle en çok takım elbiselerin içine yakışan siyah erkek gömleklerini gri takım elbiselerinizle birlikte kullanabilirsiniz. Kombininizi siyah kravat ve siyah yaka mendili ile tamamlayarak imza görünümler elde edebilirsiniz.

Mavi Gömlek Lacivert Kazak Kombini

Gardırobun joker parçası olan mavi erkek gömlek modelleri ile lacivert kazakları bir araya getirerek tonsürton görünümler elde edebilirsiniz. Klasik bir görünüm için bu kombinin altına siyah ya da gri kumaş pantolon giyebilir, gömleğinizin üzerine çizgili kravat takarak görünümünüzü hareketlendirebilirsiniz. Daha spor görünümler için kumaş pantolon yerine jean’lerinizi bu stil oyununa adapte edebilirsiniz.

Bordo Gömlek Siyah Tişört Kombini

Gücü sembolize eden siyahı ve bordoyu tek potada eritmeye ve iddialı kombinler yaparak tüm meraklı bakışları üzerinize çekmeye ne dersiniz? Siyah tişört modelleri ile bordo gömleklerinizi bir araya getirerek siz de renklerin gücünü üzerinizde taşıyabilirsiniz. Sweatshirt’lerinizi bir aksesuar gibi omuzlarınıza alarak cool bir tavır sergilerken bir taraftan da sonbaharın sürprizli hava koşullarına karşı önleminizi alabilirsiniz. Kombininizi tamamlamak için postallarınızı ya da sneakerlarınızı iş birliğine davet edebilirsiniz.

Lacivert Gömlek Gri Pantolon Kombini

Prestijli görünümler sunan lacivert erkek gömlek modellerini her renge kolayca uyum sağlayan gri pantolonlarınızla bir araya getirerek cool tavrınızı perçinleyebilirsiniz. Kemer ve kahverengi oxford ayakkabılarla stilinizi bir üst seviyeye taşıyabilir, ayakkabılarınızın içinden görünecek renkli çoraplar ile sokak modasına yön verebilirsiniz.

Kırmızı Oduncu Gömlek Beyaz Tişört Kombini

Retro görünümler peşindeyseniz bu sonbahar kombini tam size göre! Beyaz tişörtlerinizin üzerine kırmızı oduncu gömlek modellerini tercih ederek istediğiniz görünümü rahatlıkla elde edebilirsiniz. Altına giyeceğiniz siyah bir kot pantolon ve bileğinizi saran bir botla görünümünüzü tamamlayabilir; hem sonbahar hem de sokak modasına uygun bir kombin oluşturabilirsiniz.

Siyah pantolon yerine bir alternatif arıyorsanız mavi ya da lacivert denim’lerinizle aranızı sıkı tutabilirsiniz.Renkli erkek gömlekleriyle yapabileceğiniz daha fazla kombin önerisine göz atmak isterseniz, “erkek gömlek kombin önerileri” yazımızı inceleyebilirsiniz.