TAMAMLAYICI ERKEK AKSESUAR MODELLERİ NELERDİR? | Dük Kravat
TAMAMLAYICI ERKEK AKSESUAR MODELLERİ NELERDİR?

TAMAMLAYICI ERKEK AKSESUAR MODELLERİ NELERDİR?

Kategori : Blog    /    Yazar : Dük Kravat

Şık bir kombin oluşturmak için ihtiyacınız olan giyim parçalarını bir araya getirdikten sonra bir şeyler eksikmiş gibi hissediyorsanız, muhtemelen kombininizin ona farklı bir hava katacak aksesuarlara ihtiyacı vardır. Peki kombinleri tamamlayıcı erkek aksesuar modelleri nelerdir?

Kravat, yaka mendili ve kravat iğnesinden saat, deri cüzdan, eldiven ve atkıya kadar birçok erkek aksesuar modeli ile kombininizi tamamlayabilir, zevkli seçimlerinizle gittiğiniz her yerde tüm meraklı bakışları üzerinizde toplayabilirsiniz. Stilinize uygun erkek aksesuar modellerini kombinlerinize dahil ederek “işte şimdi oldu!” demenin rahatlığına kavuşabilir, kusursuz görünümüzle kendinizi olduğunuzdan çok daha güçlü hissedebilirsiniz.

“Tamamlayıcı erkek aksesuar modelleri nelerdir?” sorusuna dönecek olursak, hangi erkek aksesuar modelini kullanacağınıza stilinize göre karar verebilirsiniz. İster erkek gömlek ve takım elbise kombinlerinizi papyon, kravat ve yaka mendili modelleri ile renklendirebilir isterseniz de erkek gömlek ve kazaklarınızla yaptığınız kışlık kombinlerde boynunuza hem sizi kışın soğuğundan koruyacak hem de stilinize cool bir görünüm katacak bir şal alabilirsiniz.

Dük Blog ekibi olarak “tamamlayıcı erkek aksesuar modelleri nelerdir?” sorusunu sizin için tüm detaylarıyla ele aldık. Hazırsanız, işte başlıyoruz!

Her Erkeğin Dolabında Bulunması Gereken Zamansız Aksesuarlar Nelerdir?

Aksesuarlar, erkek giyim kombinlerinin olmazsa olmaz parçaları… Onlar olmadan yaptığınız kombinler yarım kalır desek çok da abartmış sayılmayız. Ancak erkek aksesuar modellerini kombinlerinize dahil ederek siz de stilinize mertebe atlatabilirsiniz. Geniş bir çeşitliliğe sahip olan bu tamamlayıcı parçalar arasında her erkeğin dolabında bulunması gereken zamansız aksesuarlar bulunuyor. Modası asla geçmeyen ve birçok kombinle birlikte kullanabileceğiniz bu çok yönlü parçalar ile siz de iddialı kombinlere imza atarken kusursuz görünümler elde edebilirsiniz.

Erkek aksesuarları denilince akla ilk gelen parçalardan biri olan saatler, her erkeğin dolabında yer alması gereken aksesuarlardan... Birlikte kullanıldığı her kombine prestijli görünümler katan erkek saat modelleri ile güçlü bir tavır sergileyebilirsiniz. Bunun yanında gündelik hayatta da oldukça fazla kullanılan deri cüzdan modellerini kullanışlı ve kombinleri tamamlayan şık bir aksesuar olarak gardırobunuza dahil edebilirsiniz.

Her erkeğin dolabında bulunması gereken diğer bir zamansız aksesuar da şüphesiz kravatlar! Özellikle takım elbiselerin vazgeçilmez parçaları olan kravatlar, resmi bir stil elde etmek istediğiniz anlarda elinizin altında mutlaka bulunmalı. Genellikle kravatlarla birlikte kutulu set halinde sunulan yaka mendilleri de kombinlerinize şık bir dokunuş yapacak zarif aksesuar modelleri arasında yer alıyor.

Her erkeğin dolabında mutlaka bulunması gereken erkek aksesuar modelleri demişken kol düğmelerinden bahsetmesek olmaz. Erkek gömleklerinize eşlik edecek şıklık vaadi yüksek kol düğmesi modellerini kombinlerinize dahil ederek siz de stil hanenize artı puan yazdırabilirsiniz. Daha çok pantolonların belini tutması için kullanılan kemerleri de gardırobunuza dahil ederek kombinlerinize güç katabilirsiniz.

Tamamlayıcı Erkek Aksesuar Modelleri ile Stilinize Renk Katın!

Stilinizi tamamlayacak ve görünümünüze asalet katacak erkek aksesuar modelleri ile girdiğiniz her ortamda tüm meraklı bakışları üzerinize çekecek şık kombinler oluşturabilirsiniz. Gömlek, kazak, ceket ve takım elbise gibi birçok erkek giyim parçasıyla birlikte kullanabileceğiniz erkek aksesuar modelleri ile stilinize renk katabilirsiniz.

Erkek gömleklerinizin üzerine şık kravatlar takarak kombininizi hareketlendirebilirsiniz. Renklerin veya desenlerin uyumundan faydalanarak yaratıcı ve cool tavrınıızı ön plana çıkarabilirsiniz. Kombinlerinize hareket katmak için düz erkek gömlek modellerinin üzerine çizgili kravat takabilir ya da açık mavi gömlekleriniz ile lacivert kravat modellerini birlikte kullanarak tonsürton kombinler yapabilirsiniz.

Gömleklerinizin üzerine nasıl kravat takacağınız konusu kafanızı kurcalıyorsa, “gömlek kravat uyumu nasıl olmalı?” yazımıza göz atabilirsiniz. Gömlek ve kravat uyumunu sağladıktan sonra hem kravatınıza hem de kombininizin bütününe farklı bir hava katacak kravat iğnesi modelleriyle görünümünüzü tamamlayabilirsiniz.

Kemerlerin iddialı bir alternatifi olarak öne çıkan pantolon askısı modellerini hem pantolonlarınızın belinizden düşmesini önlemek için kullanabilir hem de oluşturdukları X, Y veya H şekliyle estetik bir görünüm yaratarak göz doldurabilirsiniz. Her mevsim kombinlerinizde rahatlıkla kullanabileceğiniz atkı ve şal modellerini blazer ceketlerinizle bir araya getirerek cool bir görünüm elde edebilirsiniz.

Stile Göre Erkek Aksesuar Seçimi Nasıl Olur?

Kombinlerin en güçlü tamamlayıcıları olan erkek aksesuar modelleriyle stilinize renk katabilir, iddialı tarzınızda tüm dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz. Her giyim tarzına dahil edilebilecek olan erkek aksesuar modellerini doğru parçalarla bir araya getirerek iddialı kombinlere imza atabilirsiniz. Peki stile göre erkek aksesuar seçimi nasıl olur?

Basic tişört veya erkek gömleklerinizle blazer ceketlerinizi birlikte kullandığınız yarı resmi kombinlerde yaka mendili modellerini iş birliğine davet edebilir, metal veya deri kordonlu saatlerle havalı bir duruş sergileyebilirsiniz. Ekose desenli takım elbiselerle yaptığınız retro stil kombinlerde fötr şapkalar kullanarak nostaljik tarzınızla tüm dikkatleri üzerinizde toplayabilirsiniz.

Salaş ve bohem görünümler peşindeyseniz uzun kolyeler kullanarak kombininizi çeşitlendirebilirsiniz. Boynunuza alacağınız otantik bir şal modeliyle cool bir görünüm elde edebilirsiniz. Slim fit erkek gömlek ve tişörtlerinizle yaptığınız casual kombinlerde gömleklerinizi omuzlarınıza alarak ya da belinize bağlayarak özgür ruhunuzu yansıtan kombinler oluşturabilirsiniz. Güneş gözlüklerinizi tişörtünüzün önüne takarak görünümünüzü tamamlayabilirsiniz.

İş hayatında veya özel davetlerde giydiğiniz klasik takım elbiselerin içine kravat veya papyon takabilir, şık bir ceket iğnesiyle kombininize zarif bir dokunuş yapabilirsiniz. İş yerine giderken hem evraklarınızı taşıyacağınız kullanışlı bir seçenek hem de stilinize renk katan bir aksesuar olarak yanınıza cüzdanınız ve ayakkabılarınızla uyumlu deri evrak çantası alabilirsiniz.