YENİ YILDA GARDIROBUNUZA DAHİL EDEBİLECEĞİNİZ PARÇALAR NELERDİR? | Dük Kravat
YENİ YILDA GARDIROBUNUZA DAHİL EDEBİLECEĞİNİZ PARÇALAR NELERDİR?

YENİ YILDA GARDIROBUNUZA DAHİL EDEBİLECEĞİNİZ PARÇALAR NELERDİR?

Kategori : Blog    /    Yazar : Dük Kravat

Yeni yıla taze bir başlangıç yapmamıza çok az kaldı! On iki ayı iyisiyle kötüsüyle geride bırakmaya yaklaştığımız şu günlerde hayatımıza yepyeni bir sayfa açmak üzereyiz. Yeniliğin heyecanını hayatımıza getiren bu dönemin değişim isteğini de beraberinde getirdiği bir gerçek! 😊 Günlük rutinlerin değişiminden, yeni bir spora başlama, beslenme alışkanlıklarını değiştirme ya da yeni hobiler edinme isteğine kadar geniş bir alana yayılan değişim rüzgarları, kendini sizin hayatınızda dolabınızı yenileme isteği olarak göstermiş olabilir. Peki ‘’yeni yılda gardırobunuza dahil edebileceğiniz parçalar nelerdir?’’

Yeni yıla yeni bir gardırobun heyecan verici parçaları ile merhaba deme isteği içerisindeyseniz, aklınızda bir şema oluşturabilirsiniz. Öncelikle, gardırobunuzu bir piramit olarak düşünebilirsiniz. Bu piramidin tabanına günlük hayatınızda çokça ihtiyacınız olan gömlek modellerini, bir üst basamağa gömleklerinizi tamamlayan aksesuarları ve piramidin tepe noktasına da kombininizi detaylandıran parçaları yerleştirebilirsiniz.

Dük Blog olarak “yeni yılda gardırobunuza dahil edebileceğiniz parçalar nelerdir?’’ konusunu sizin için yakın markaja aldık. Yeni yılda yeni bir gardırop oluştururken ihtiyacınız olan tüm parçaları içeren ve rehber niteliği taşıyan bu yazımız için hazırsanız başlıyoruz!

Gardırobun Vazgeçilmez Temel Parçası: Erkek Gömlek Modelleri

Şüphesiz ki günlük hayatta ve profesyonel yaşamınızda kombin yaparken en çok ihtiyacınız olan parçaların başında gömlek modelleri geliyor. Bu nedenle ‘’yeni yılda gardırobunuza dahil edebileceğiniz parçalar nelerdir?’’ sorusuna yanıt olarak gömlek modellerini ilk sıraya alabilirsiniz. Klasik ofis kombinleri, iş görüşmesi, özel davetler ya da arkadaşlarla gerçekleştirilen randevular… Kısacası nereye giderseniz gibin kombinlerinizde gömleklere her zaman yer var! 😊 Peki gardırobun kurtarıcısı unvanını sonuna kadar hak eden erkek gömlek modelleri nasıl seçilir?

Gardırobunuza yeni gömlekler dahil etmeden önce göz önünde bulundurmanız gereken bazı kriterlerin olduğunu baştan söyleyelim. 😊 Doğru erkek gömlek seçimi yapabilmeniz için dikkat etmeniz gereken ilk nokta tabi ki vücut proporsiyonunuz. Daha yapılı bir vücut tipine sahipseniz klasik kesim modellerini tercih edebilirsiniz. Vücut yapınız inceyse slim fit modelleri tercih ederek şık görünümler elde edebilirsiniz. Doğru gömlek seçiminde yüz yapınızın da belirleyici olduğunu biliyor muydunuz? 😊 Eğer uzun bir yüze sahipseniz, daha dengeli bir görünüm için geniş yaka gömleklerle aranızı sıkı tutabilirsiniz. Yüz yapınız yuvarlak ya da ovalse, klasik gömlek yakaları gardırobunuza dahil edebilirsiniz.

Gardırobunuza yeni parçaları dahil ederken seçeceğiniz gömlekle mont, kaban ve ceket gibi dış giyim modellerinin renk uyumunu dikkate alabilirsiniz. Çünkü dolabınızın yeni misafirlerini ne kadar çok kombine dahil edebilirseniz o kadar iyi! 😊

Yeni gardırobunuzu oluştururken erkek gömlek modelleri nasıl seçilir? sorusunun yanıtı elbette bunlarla sınırlı değil. Tercih ettiğiniz gömleğin çok dar ya da çok bol olmamasına özen gösterebilirsiniz. Gömlek ve ceket seçimi yaparken parlak kumaşlar yerine mat renklere yönelerek elegan görünümler elde edebilirsiniz. Daha detaylı bilgi için erkek gömlek seçimi nasıl olmalı? yazımıza göz atabilirsiniz.

Tamamlayıcı Aksesuarlar: Kravat, Yaka Mendili ve Kol Düğmesi

Gardırobunuza ekleyeceğiniz yeni gömlek modelleri aklınızda belirmeye başladıysa şimdi sırada gömleklerinizi tamamlayacak olan aksesuarlar var! 😊 Bazı günler sade görünümlerin çekimine kapılıyor olsak da aksesuarlarla tamamlanmış görünümlerin her zaman göz alıcı olduğu bir gerçek! Bu nedenle, yeni yılı karşılarken gardırobunuza tamamlayıcı aksesuarları mutlaka dahil etmelisiniz. Peki yeni yılda ihtiyacınız olan tamamlayıcı erkek aksesuar modelleri nelerdir?

Yeni yıl gardırobunuza dahil etmeniz gereken aksesuarların başında tüm kombinlerinizde kullanabileceğiniz düz renk kravat modelleri geliyor. En çok tercih edilen siyah kravat modelleri ve lacivert kravat modelleri ile gömleklerinizi risk almadan tamamlayabilirsiniz. Daha hareketli görünümler peşindeyseniz, gömleğinizle kontrast oluşturacak desenli kravat modellerine yönelebilirsiniz.

Yeni yıl gardırobunuzda bulunması gereken bir diğer aksesuar da yaka mendili! Kravat kullanmak istemediğiniz zamanlarda ceketlerinizin cebinize yerleştirebileceğiniz yaka mendili modelleri ile şıklığınızdan taviz vermeden rahat ve şık bir görünüm yakalayabilirsiniz. Bu aksesuarlara ek olarak tercih edebileceğiniz kol düğmesi modelleriyle gömlek manşetlerinizde göz alıcı detaylara sahip olabilirsiniz. İddialı görünmeyi tercih ettiğiniz iş yemeği veya davet gibi özel günlerde sıraladığımız tamamlayıcı aksesuarları kombininize dahil ederek tüm bakışları üzerinizde toplayabilirsiniz.

Sade şıklık arayışında olduğunuz günlük kombinlerinizde kravat, yaka mendili veya kol düğmesi modellerini tekli de kullanabilirsiniz. Dolabınızda mutlaka olması gereken bu aksesuarlar için Dük kutulu set modellerine göz atabilir, birbiriyle uyumlu bu parçalarla stilinize mertebe atlatabilirsiniz. Böylece yeni yıl gardırobunuzdaki aksesuarları kendi kutusunda ve fazla yer işgal etmeden uzun yıllar saklayabilirsiniz. 😊

Kışın Gardırobunuza Dahil Etmeniz Gereken Aksesuarlar Nelerdir?

‘’Yeni yılda gardırobunuza dahil edebileceğiniz parçalar nelerdir?’’ sorusunun yanıtı yalnızca gömlek modelleriyle sınırlı değil! Soğuk havaların cesur kahramanları olan aksesuarları gardırobunuza dahil ederek siz de kombinlerinize sıcak dokunuşlar yapabilirsiniz. Gardırobunuza dahil edebileceğiniz atkı, şal, eldiven ve çorap modelleri ile kombinlerinizi hareketlendirerek soğuk havalara meydan okuyabilirsiniz. Peki kışın gardırobunuza dahil etmeniz gereken aksesuarlar nelerdir?

Kış aylarının vazgeçilmez aksesuarları atkı ve şal modelleri yeni yılda gardırobuna yeni parçalar eklemek isteyenler için fazlasıyla ideal. Mevsim geçişlerinin ve bahar aylarının en çok tercih edilen aksesuarı olan erkek şal modelleri ile rüzgarlı havalara meydan okurken stilinizi bir üst seviyeye taşıyabilirsiniz. Soğuk kış aylarının kurtarıcı parçası atkı modellerini ister boynunuza dolayarak isterseniz de boynunuzdan aşağı sarkıtarak kullanabilirsiniz. Cool tavrınızı ve zevkli seçimlerinizi sokağa yansıtmanıza yardımcı olan erkek atkı modelleri ile stil kodlarınızı güncelleyerek tüm meraklı bakışları üzerinizde toplayabilirsiniz.

Soğuk kış aylarında ellerinizin konforunu düşünmeyi de unutmamalısınız tabi! 😊 Deri eldiven modelleri dışarıdaki günlük rutin işlerinizle uğraşırken sizi ve ellerinizi soğuktan korumak için hazırda bekliyor! Siyah renk seçeneğine sahip desenli eldiven modelleri veya tokalı deri eldiven modelleri ile kış stilinizi detaylandırabilirsiniz. Farklı dış giyim ürünlerinizle kombinlemek için renk alternatifi arayışındaysanız bordo deri eldiven modellerine de göz kırpabilirsiniz.

Kışın gardırobunuza dahil etmeniz gereken aksesuarlar nelerdir? sorusunu yanıtlamaya devam edelim. Sırada konforun diğer adı çoraplar mı var dersiniz? 😊 Dolabınızda günlük kullanımda sık sık ihtiyacınız olan siyah ve lacivert pamuklu çorap modellerini mutlaka bulundurmalısınız. Alternatif olarak pantolon ve ayakkabınız arasında renkli bir köprü oluşturacak desenli çorap modellerine göz kırparak iddialı tavrınızı ortaya koyabilirsiniz.

Dük Blog olarak ‘’yeni yılda gardırobunuza dahil edebileceğiniz parçalar nelerdir?’’ konusunu sizin için detaylandırdık! Gardırobunuzun eksik parçasını tamamlarken kendinizi de yenilemek istiyorsanız DÜK’ün özel koleksiyonunu hemen keşfetmenin tam zamanı!