ERKEK YAZ DÜĞÜNÜ KOMBİNLERİ NASIL YAPILIR? | Dük Kravat
ERKEK YAZ DÜĞÜNÜ KOMBİNLERİ NASIL YAPILIR?

ERKEK YAZ DÜĞÜNÜ KOMBİNLERİ NASIL YAPILIR?

Kategori : Blog    /    Yazar : Dük Kravat

Haziran, Temmuz ve Ağustos aylarının yaz düğünleri için mükemmel tarihler olduğunu söylememize gerek yok! 😊 Yaz mevsiminin en keyifli zamanlarında erkek yaz düğünü kombinleri nasıl yapılır? sorularının yükselişe geçtiğini ve kafanızın karışık olduğunu duyar gibiyiz. Dışarıdan her ne kadar kolay gibi görünse de doğru parçaları bir araya getirmek sandığınızdan zor olabilir. Ancak paniğe gerek yok. Size vereceğimiz tüyolarla hayalinizdeki kombini yapabilir, iddialı ve şık tavrınızla tüm meraklı bakışları üzerinizde toplayabilirsiniz.

Davetli olarak katılacağınız ya da düğünün başrolü olacağınız organizasyonlarda her zamankinden daha şık görünmek isteyebilirsiniz. Doğru kombini yapabilmek için düğünün yapılacağı mekanı iyi araştırmanız ve varsa size bildirilen dresscode’a göre giyinmeniz gerekir. Bununla birlikte tarzınıza ve vücut proporsiyonunuza en uygun yaz düğünü erkek kombinleri yaparak stilinize mertebe atlatabilirsiniz. Seçtiğiniz parçaların birbiri ile uyumuna, renk geçişlerine ve materyal seçimlerine dikkat ederek güçlü bir duruş sergileyebilirsiniz. Stilinize kimlik kazandıracak aksesuarları da işbirliğine davet ederek zevkli seçimlerinizi ortaya koyabilirsiniz.

Dük Blog olarak “en iddialı erkek yaz düğünü kombinleri nasıl yapılır?” sorusunu sizin için yakın markaja aldık. Hazırsanız işte başlıyoruz! 😊

Erkek Yaz Düğünü Kombinleri Nasıl Yapılır?

Yaz düğünü sezonu yaklaştıkça davetliler için ne giyeceğim sorusu da zaman zaman gerginlik yaratabilir. Vücut yapınıza uygun parçalar bulmak, renk bütünlüğü yakalamak, düğünün konseptine göre doğru kombini yapmak göründüğü kadar kolay olmayabilir. 😊 Ceket seçiminde materyale karar vermek, doğru ayakkabıyı ve aksesuarları seçmek her zamankinden daha fazla dikkat etmeniz gereken konuların başında gelir. Peki erkek yaz düğünü kombinleri nasıl yapılır? Yaz düğünü erkek kombinleri yaparken nelere dikkat edilir?

Yazın sıcaklara meydan okumak ve keyifli anlarınızı çoğaltmak istiyorsanız, keten kumaşlı parçalarla birlikte gofre ve pamuk içerikli ürünleri kombinlerinize dahil edebilirsiniz. Şıklığınızı tamamlayacak keten ceketlerinizi sıcakladığınız anlarda üzerinizden çıkararak güne ya da geceye gömleğinizle devam edebilirsiniz. Ceketinizi davetin ilerleyen saatlerinde üzerinizden çıkarma ihtimalinizi düşündüğünüzde kombininizin en kilit parçasının gömlek modelleri olduğunu söylesek çok da ileri gitmiş sayılmayız. 😊

Doğru erkek gömlek seçimi yapabilmek için dikkat etmeniz gereken en önemli konu her zaman söylediğimiz gibi vücut proporsiyonunuz. Eğer yaz düğünü için tercih edeceğiniz gömlek modeli, vücut tipinize uygun değilse diğer detaylara bakmak yalnızca zaman kaybı olacaktır. Gideceğiniz düğünün konseptine, vücut yapınıza ve giyim tarzınıza göre klasik kesim ya da slim fit modelleri tercih ederek şık görünümler elde edebilirsiniz. Gömlek seçiminde yüz yapınızın da önemli olduğunu hatırlatalım. Eğer uzun bir yüze sahipseniz, geniş yaka gömlekler ile dengeli bir görünüm elde edebilirsiniz. Yüz yapınız yuvarlak ya da ovalse, klasik gömlek yakaları tercih edebilirsiniz.

Bununla birlikte seçtiğiniz gömleğin çok dar ya da çok bol olmamasına dikkat edebilirsiniz. Çok dar gömlekler oturduğunuzda açılmalar yaparken, çok bol gömlekler de sizi olduğunuzdan daha yapılı gösterebilir. Hem ceket hem de gömlek seçimi yaparken parlak kumaşlarla aranıza mesafe koyabilir, elegan görünümler için mat renklere yönelebilirsiniz. Daha detaylı bilgi için erkek gömlek seçimi nasıl olmalı? yazımıza göz atabilirsiniz. Erkek yaz düğünü kombinleri nasıl yapılır? sorusunun yanıtı elbette bunlarla sınırlı değil!

Erkek kombinlerinin vazgeçilmezi kravat modelleri ile erkek yaz düğünü kombinlerinizi renklendirebilir, imza niteliği taşıyan parçalarla stilinize sıcak dokunuşlar yapabilirsiniz. Seçtiğiniz takım elbise ve gömlek rengine göre tercih edeceğiniz ince kravat modelleri ile görünümünüzü güçlendirebilirsiniz. Kombininizdeki diğer parçalara göre parlak renkli kravatlar yerine daha mat modelleri tercih ederek bütünde hoş bir görünüm sağlayabilirsiniz.

Gelelim kombininizin diğer parçalarına… Evet evet, pantolon seçiminizden bahsediyoruz. 😊 Erkek yaz düğünü kombinleri nasıl yapılır sorusunun en belirleyici olanlarından biri de takım mı yoksa ceket pantolon kombini yapıp yapmadığınızdır. Eğer sizin de tercihiniz takımdan yanaysa zahmetsiz kombinler yapmanız an meselesi. Ancak tercihiniz kombin yapmaksa ihtişamlı sonuçlar elde edebilmek için birkaç püf noktası olduğunu belirtelim. Kombin yaparken dikkat etmeniz gereken ilk konu pantolonunuz ve ceketinizin birbiriyle uyumu… Dar kesim bir ceketin altına bol pantolon olmayacağı gibi bol kesim bir ceketin altına dar bir pantolon da uyum sağlamayacağından bu alternatiflerle aranıza mesafe koyabilirsiniz. 😊

Yaz düğünü kombinleri yaparken pantolonlarla ilgili söyleyeceklerimiz henüz bitmedi! Pantolonların boyunun ne çok kısa ne de çok uzun olmamasına dikkat edebilirsiniz. Yani pantolonlarınızın boyunu ayağınızın hemen üstünde bitecek şekilde kestirebilirsiniz. Eğer pantolon tercihiniz ceketleriniz gibi keten olacaksa, pantolonlarınızın hızla kırışacağını hesaba katmalısınız. 😊 Kombininizi şık bir şekilde tamamlamak için makosenlerinizden, daha cool bir hava yaratmak içinse sneaker’larınızdan yardım alabilirsiniz. Konfor alanınızı genişletmek ve eğlencenin dozunu artırmak istiyorsanız tercihinizi spor ayakkabılarınızdan yana kullanmanızda hiçbir sakınca yok! 😊

Kombinlerin ana parçaları tamam ama ya aksesuarlar? Erkek yaz düğünü kombinleri nasıl yapılır diye soruyorsanız, sizin de yolunuz şık aksesuarlardan geçmeli… Düğünlerde en çok tercih edilen aksesuarların yaka mendilleri, kol düğmeleri ve saatler olduğunu söylesek çok da abartmış sayılmayız. Kravat ve ceketinizle uyumlu bir yaka mendili seçerek siz de stil sahibi görünümler elde edebilirsiniz.

Düğün kombinleri ile ilgili olarak size vereceğimiz son tüyo! Görünmediğini düşünerek bazen dikkat edilmeyen ancak stilinizle alakalı çok şey söyleyen çoraplar! 😊 Evet evet çoraplar… Takım elbisenize ya da kombininize uyum sağlayacak, sizi seçimlerinizle farklılaştıracak renkli çorapları tercih ederek cesur yanınıza vurgu yapabilirsiniz. Özellikle yaz aylarında ayağınızı terletmeyecek ve koku yapmayacak kaliteli çorapları tercih edebilirsiniz. Sağlığınızı ve stilinizi düşünen modeller arıyorsanız Dük çorap koleksiyonuna hemen göz atabilirsiniz.